marți, 12 ianuarie 2021

Clinica de Nutritie Kilostop

 Cautam coleg/a empatic/a, care adora sa vorbeasca la telefon zambind si cu convingere, despre nutritie si stil de viata sanatos, cu experienta in call center, in special telesales si pasiune pentru nutritie.


E un job ENTRY level in care vei lucra la Call Center si, ca bonus vei notiuni despre nutritie sa poti indruma pacientii catre cel mai potrivit medic.


Ce tip de colega cautam si de ce:

Vei lucra in sediul administrtiv al Kilostop din Bucuresti, unde vei sustine cu abilitatile tale de comunicare si vanzare echipa noastra de medici nutritionisti, din cadrul Clinicii de Nutritie Kilostop. Munca ta se va desfasura prin telefon sau Zoom. Colegul/a pe care il/o cautam are rolul sa creasca comunitatea noastra de oameni supli, sanatosi si fericiti si sa ii mentina aproape de noi.


Daca iti doresti sa ajuti oamenii sa fie mai supli si mai sanatosi, Kilostop e locul cel mai potrivit sa vii. Inveti si cresti in timp ce sustii oamenii sa slabeasca, din postul de la call center.


Ne dorim sa lucram doar cu oameni care impartasesc misiunea si valorile noastre de sanatate si de crestere.


IA LINK-UL DE MAI JOS CU COPY-PASTE SI VEI FI DIRECTIONAT CATRE PARCURGEREA INTERVIULUI ONLINE DE ANGAJARE PRIN FACEBOOK MESSENGER CHAT. IN 5 MINUTE VEI AFLA DACA TE POTRIVESTI CU NOI.


https://m.me/Nutritionist.Slabit?ref=w5956150


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu