marți, 29 decembrie 2020

Conacul secuiesc Angajeaza camerista

 ❗❗❗ Angajam CAMERISTA❗❗❗ 


Dorim sa crestem echipa cu o persoana responsabila, organizata, dinamica, atenta la detalii si cu o atitudine pozitiva! Daca te intereseaza postul ne poti suna direct la nr de tel:

📱+40763 309 221!

Sau ne poti trimite CV-ul tau la adresa de e-mail:

📧 hr@conaculsecuiesc.ro


Principala 105 517611 Coltesti, Romania

 

Conacul Secuiesc s-a născut din dorința de a vă oferi atât un loc de odihnă, cât și șansa de a cunoaște tradiția, cultura și frumusețea satului Colțești și a regiunii din preajma Munților Trascău. Arhitectura Conacului se inspiră din arhitectura tradițională a satelor Rimetea și Colțești.
La 10 ani de la inaugurare, Conacul Secuiesc îmbină farmecul trecutului cu cerințele moderne de cazare, de patru margarete.
Camerele amenanjate cu mobilier pictat, cusături populare, broderii, sunt o reprezentare vie a bogatei tradiţii rurale care se completează foarte bine cu gastronomia tradiţională locală prezentă în restaurantul propriu.
Vă punem la dispozitie posibilități de cazare pentru 50 persoane, în 23 de camere. În curând deschidem o nouă clădire cu dublă destinație: pensiune și spa.
De asemenea, vă așteptăm în cramă, cu degustări de brânzeturi tradiţionale marca Torockoi şi cu vinuri din zona Aiudului. Puteți să vă relaxați în plimbări pe terenul de 3.5 hectare, bucurându-vă de priveliștea de neuitat a Pietrei Secuiului. În timp ce vă odihniți la umbră sau pe malul lacului cu nuferi, copiii se bucură de spațiul de joacă. Conacul dispune de parcare păzită pentru autocare şi autoturisme.
La toate acestea se adaugă ospitalitatea gazdelor, astfel încât fiecare oaspete, inclusiv cei veniţi de peste hotare, să aibă parte de impresii de neuitat despre Conacul Secuiesc.
Vă aşteptăm cu drag pe dumneavoastră şi familia dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu